Реклама
» » დააგემოვნეთ ნიახურის ბოლქვების უნაზესი და მსუბუქი წვნიანი

დააგემოვნეთ ნიახურის ბოლქვების უნაზესი და მსუბუქი წვნიანი

1 კგ ნიახურის ბოლქვები

3 ს.კ. კარაქი

1 წვრილად დაჭრილი ხახვი

1 ს.კ. ფქვილი

1 ლიმონის კანი (ნაჭრებად)

2 დაფნის ფოთოლი

1 კბილი ნიორი

მარილი, პილპილი

მწიკვი შაქარი

1 ლ მდუღარე წყალი

2 კვერცხის გული

ნახევარი კონა ოხრახუში

მომზადების წესი:

გავასუფთავოდ ნიახურის ბოლქვები, დავჭრათ ოთხკუთხედებად და მოვხარშოთ. გადავწუროთ. წვენი შევინახოთ;
კარაქში მოვშუშოთ ხახვი, დავამატოთ მოხარშული ნიახურის ბოლქვები, ფქვილი. მოვურიოთ კარგად და, როდესაც ფქვილი მოიხრაკება, დავასხათ იმდენი ნახარში, რომ ნიახურის ბოლქვები მთლად არ დაფაროს. დავამატოთ დანარჩენი ინგრედიენტები, კვერცხისა და ოხრახუშის გარდა;
როგორც კი მასა წამოდუღდება, დავაბლენდეროთ ხელის ბლენდერით ( მისი არქონობის შემთხვევაში მოგვიწევს მასის გაგრილება და ჩვეულებრივ ბლენდერში „გატარება“);
ავთქვიფოთ კვერცხის გულები, გავაზავოთ დაბლებდერებული წვნიანის ცხელი მასით. გავაერთიანოთ კვერცხიანი და წვნიანი მასა. თან გამუდმებით მოვურიოთ;
გადავდგათ წვნიანი ცეცხლიდან. შევკმაზოთ მარილითა და პილპილით. სუფრაზე მიტანისას მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში.


მსგავსი წვნიანი შეგიძლიათ მიირთვათ როგორც ცხლად, ისე ცივად

დააგემოვნეთ ნიახურის ბოლქვების უნაზესი და მსუბუქი  წვნიანი
დააგემოვნეთ ნიახურის ბოლქვების უნაზესი და მსუბუქი  წვნიანი
დააგემოვნეთ ნიახურის ბოლქვების უნაზესი და მსუბუქი  წვნიანი
დააგემოვნეთ ნიახურის ბოლქვების უნაზესი და მსუბუქი  წვნიანიскачать dle 10.6фильмы бесплатно
loading...
ავტორი: datochka | 2-06-2018, 13:36
ნანახია: 112
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Реклама