Реклама
» » იტალიური ფუნთუშები /italiuri funtushebi (კულინარეია, რეცეპტები)
Загрузка...
loading...

იტალიური ფუნთუშები /italiuri funtushebi (კულინარეია, რეცეპტები)

ინგრედიენტები:
ფქვილი 300 გ
შაქარი 80 გ
ფორთოხალი 1 ცალი
ვაშლი 1 ცალი
რძე 60 მლ
კონიაკი 30 მლ

იშმიში 30 გ
კვერცხი 1 ცალი
გამაფხვიერებელი 1,5 ჩ/კ
ზეთი 100 მლ
შაქრის პუდრა – მოსაყრელად
მომზადების წესი:

გახეხეთ წვრილ სახეხზე ფორთოხლის ცედრა, ეცადეთ, არ მიაყოლოთ მწარე ფენა. გახეხეთ ასევე გაფცხქვნილი ვაშლი და მოათავსეთ მასა ჯამში.

დააწურეთ ფორთოხლის წვენი და კარგად აურიეთ.

დაუმატეთ გაცრილი ფქვილი, გამაფხვიერებელი და შაქარი. ჩაასხით რძე, ჩაახალეთ კვერცხი, დაუმატეთ ქიშმიში და კონიაკი.

მოზილეთ მაგარი, ოდნავ წებოვანი ცომი. თუ დაგჭირდათ, დაუმატეთ კიდევ ცოტაოდენი ფქვილი.

ღრმა ტაფაში ჩაასხით რაფინირებული ზეთი 3 სმ სიმაღლეზე და კარგად გაახურეთ.

შემდეგ აიღეთ სუფრის კოვზი, დაასველეთ ცივ წყალში, ამოიღეთ ცომი და დადეთ ტაფაზე.
შეწვით ფუნთუშები ყველა მხრიდან.

შემდეგ გადმოიღეთ ქაღალდეის ხელსახორცზე, რათა ზედმეტი ცხიმი მოაცილოთ. ზემოდან მოაყარეთ შაქრის პუდრა.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
ნახვა: 4 119
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Загрузка...
loading...

რეკომენდირებული