Загрузка...

Реклама
» » იტალიური ყველის ღვეზელი /italiuri yvelis gvezeli (კულინარია, რეცეპტები)
loading...

იტალიური ყველის ღვეზელი /italiuri yvelis gvezeli (კულინარია, რეცეპტები)

ინგრედიენტები:

ყველი მაგარი — 300 გრ.
ფენოვანი ცომი საფუარის გარეშე — 500 გრ.
კვერცხი — 3 ცალი
მომზადება:

. ცომი გაშალეთ პერგამენტის ქაღალდზე
პერგამენტი თუნუქის ფურცელზე გადაიტანეთ
ყველი გახეხეთ > კვერცხი ჩანგლით ათქვიფეთ (სურვილის შემთხვევაში, შეგიძლიათ, დაუმატოთ: მარილი, პილპილი, ცოტა ვანილი, კვერცხის სუნის გასანეიტრალებლად) > დაუმატეთ გახეხილი ყველი.
გულსართი თანაბრად გაანაწილეთ ცომზე > ღვეზელი შედგით ღუმელში 20 წუთით
ღუმელიდან გამოღების შემდეგ, 10 წუთი გააჩერეთ, რომ ცოტა შეგრილდეს და მხოლოდ ამის შემდეგ დაჭერითскачать dle 10.6фильмы бесплатно
ნახვა: 416
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Загрузка...

რეკომენდირებული