Загрузка...

Реклама
» » ყველის ნაზი ღვეზელი /yvelis nazi gvezeli (კულინარია, რეცეპტები)
Загрузка...

ყველის ნაზი ღვეზელი /yvelis nazi gvezeli (კულინარია, რეცეპტები)

მასალა ცომისთვის:

ფქვილი — 350 გრ.
არაჟანი (30%) — 200 გრ.
მარგარინი (ოთახის ტემპერატურაზე დარბილებული) — 200 г
გამაფხვიერებელი — 10 გრ.

მასალა გულსართისთვის:

ყველი “ბრინზა" — 150 გრ.
ყველი მაგარი — 200 გრ.

გადასასმელად:

კვერცხის გული — 1 ცალი
ვანილინი — 0, 5 გრ.

მომზადება:
თასში მოათავსეთ ცომის ყველა ინგრედიენტი და მოზილეთ ცომი.
ცომისგან გააკეთეთ გუნდა > შეახვიეთ სამზარეულოს აპკში > შეინახეთ მაცივარში 1 სთ.
გულსართის მოსამზადებლად: ყველის ორივე სახეობა გახეხეთ მსხვილ სახეხზე და ერთმანეთს შეურიეთ
გაყავით ცომი და გულსართი 3-3 ნაწილად > გააბრტყელეთ თითოეული ნაწილი > შუაში მოათავსეთ გულსართის მესამედი ნაწილი > გადმოაფარეთ მას ცომის ჯერ ერთი ნაწილი, ხოლო შემდეგ მეორე > თავში და ბოლოში ცომი კარგად დააწებეთ
საცხობ ფირფიტაზე დაფინეთ პერგამენტის ცხიმწასმული ქაღალდი > ზემოდან მოათავსეთ გამზადებული ღვეზელი, “ნაკერით" ქვევით და თავი და ბოლო შემოუკეცეთ > გადაუსვით ცოტა წყალში ათქვეფილი ვანილინიანი კვერცხის გული
გამოაცხეთ 200 გრადუსზე, წინასწარ გახურებულ ღუმელშიскачать dle 10.6фильмы бесплатно
loading...
ნახვა: 318
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Загрузка...

რეკომენდირებული