Реклама
» » მოხარშული და შემწვარი ხაჭაპური (კულინარია, რეცეპტები)
Загрузка...
loading...

მოხარშული და შემწვარი ხაჭაპური (კულინარია, რეცეპტები)

მოხარშული და შემწვარი ხაჭაპური
ინგრედიენტები
200 გრ. ხაჭო
1 ცალი კვერცხი
50 გრ. კარაქი
100 გრ. იმერული ყველი
230 გრ. ფქვილი
1 ჩ/კ არაჟანი
მარილი გემოვნებით
--------------------------------------------
1
თასში აურიეთ 200 გრ ხაჭო და 1 ცალი კვერცხი.
2
დაუმატეთ 100 გრ ფქვილი და მარილი (გემოვნებით). კარგად აურიეთ.
3
დაუმატეთ დაფშვნილი იმერული ყველი, 1 ჩ/კ არაჟანი, 30 გრ კარაქი და კარგად აურიეთ.
4
შეურიეთ კიდევ 60–70 გრ ფქვილი და მოზილეთ ცომი, შეაზილეთ ფქვილი საჭიროების მიხედვით, უნდა მიიღოთ რბილი ცომი.
5
ცომისაგან ხელით პატარ–პატარა გუნდები გააკეთეთ და ოდნავ გააბრტყელეთ. ცომი დაახლოებით 10–12 ცალ ხაჭაპურზე გეყოფათ.
6
ხაჭაპური მარილიან მდუღარე წყალში მოათავსეთ.
7
დაუწიეთ გაზქურას და ხაჭაპური 5–6 წუთით ხარშეთ.
8
მიირთვით ცხელი კარაქთან ან არაჟანთან ერთად.
9
მოხარშვის შემდეგ ხაჭაპური შეგიძლიათ შეწვათ. ტაფაზე მოათავსეთ 20 გრ კარაქი და ცოტაოდენი ზეთი და დაალაგეთ მოხარშული ხაჭაპურები. წვით საშუალო ტემპერატურაზე ორივე მხარეს. მიირთვით ცხელი.
მოხარშული და შემწვარი ხაჭაპური  (კულინარია, რეცეპტები)
მოხარშული და შემწვარი ხაჭაპური  (კულინარია, რეცეპტები)скачать dle 10.6фильмы бесплатно
ნახვა: 571
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Загрузка...
loading...

რეკომენდირებული