Реклама
» » მაკარონი მდნარი ყველით /makaroni mdnari yvelit (kulinaria, receptebi)

მაკარონი მდნარი ყველით /makaroni mdnari yvelit (kulinaria, receptebi)

რეცეპტის ინგრედიენტები:

1 შეკვრა (230 გრ.) მაკარონი ფარფლე (პეპლის ფორმის მაკარონი)
450 გრ. საქონლის ფარში
1 დაჭრილი პატარა ხახვი (სურვილისამებრ)
1 ქილა (800 გრ.) ტომატ-პასტა
230 გრ. ერთი სანტიმეტრის კუბებად დაჭრილი ყველი მოცარელა
¼ ჭიქა გახეხილი ყველი პარმეზანი
~ მომზადების წესი ~
1. წინასწარ გაახურეთ ღუმელი 200°C-ზე.

2. დიდი ქვაბი შეავსეთ მცირედად მარილიანი წყლით და მაღალ ტემპერატურაზე მიიყვანეთ აქტიურ დუღილამდე. შეურიეთ მაკარონი, კვლავ წამოადუღეთ. დროდადრო ურიეთ. ხარშეთ დაახლოებით 12 წუთით, სანამ კარგად არ მოიხარშება (უნდა შეინარჩუნოს სიმყარე). გადაწურეთ.

3. თუშეთ ტაფაზე ფარში და ხახვი 5 წუთით, სანამ ფარშს მეტ–ნაკლებად არ გადაუვა ვარდისფერი. გადაწურეთ ცხიმი. შეურიეთ პასტას სოუსი და მიიყვანეთ დუღილამდე. შეამცირეთ ტემპერატურა და ადუღეთ.

4. შეურიეთ სოუსს მოხარშული მაკარონი და მოცარელას ნახევარი. კარგად აურიეთ. გადაიტანეთ 2 ლიტრი ტევადობის საცხობ ლანგარზე. მოაყარეთ დარჩენილი მოცარელა და პარმეზანი.

5. აცხვეთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში 15–20 წუთით, სანამ მსუბუქად არ გადაიბრაწება.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
loading...
ავტორი: meamasshevzleb | 12-02-2016, 20:34
ნანახია: 1 788
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Реклама