Загрузка...

Реклама
» » ღორის ხორცის მუჟუჟი /goris xorci mujuji (კულინარია, რეცეპტები)
loading...

ღორის ხორცის მუჟუჟი /goris xorci mujuji (კულინარია, რეცეპტები)

შემადგენლობა:
ღორის ხორცი-1კგ
დაფნის ფოთოლი-2ცალი
ძმარი-3/4 ჩაის ჭიქა
შავი პილპილის მარცვლები,
მარილი – გემოვნებით.

მომზადების წესი:
გარეცხილი, ნაჭრებათ დაჭრილი ღორის ხორცი ქვაბში ჩავყაროთ, დავასხათ წყალი ისე, რომ ხორცს ფარავდეს. დავუმატოთ დაფნის ფოთოლი, პილპილი, მარილი და მოვხარშოთ. როცა ხორცი კარგად მოიხარშება, დავასხათ ძმარი და წამოდუღებისთანავე ცეცხლიდან გადმოვდგათ. მერე ჩავასხათ შეფერილ ჭურჭელში და გავაციოთ.
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
ნახვა: 2 226
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Загрузка...

რეკომენდირებული