Загрузка...

Реклама
» » ღუმელში შემწვარი ღორის სუკი /gumelshi shemwvari goris suki (კულინარია, რეცეპტები)
Загрузка...

ღუმელში შემწვარი ღორის სუკი /gumelshi shemwvari goris suki (კულინარია, რეცეპტები)

ინგრედიენტები:
ღორის სუკი 1 კგ
ზეითუნის ზეთი 1-2 ს/კ
ლიმონის წვენი 1 ს/კ
1/2 ლიმონის ცედრა
მარილი და პილპილი
მდოგვი 1 ჩ/კ
ნიორი 1 კბილი

მომზადების წესი:

ერთმანეთში ავურიოთ ზეთი, დაჭყლეტილი ნიორი, მარილი, პილპილი, მდოგვი, ლიმონის ცედრა და წვენი. მიღებული ნარევი ყველა მხრიდან კარგად წავუსვათ ხორცის ნაჭრებს. გადავიტანოთ ტაფაში და შევწვათ 180-200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში დაახლოებით 30-40 წუთი, ხორცის ზომის და წვის სასურველი სტადიის გათვალისწინებით. პერიოდულად ფუნჯით გადავუსვათ გამოშვებული წვენი, მივიღებთ უგემრიელეს, არომატულ და ნაზ ხორცს. ზედმეტად არ უნდა გამოვაშროთ. ღუმლიდან გამოღების შემდეგ 15 წუთი დავასვენოთ და შემდეგ დავჭრათ თხელ ნაჭრებად.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
loading...
ნახვა: 400
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Загрузка...

რეკომენდირებული