Загрузка...

Реклама
» » ბროწეულის წვენში დამარინადებული მწვადი/broweulis wvenshi damarinadebuli mwvadi (კულინარია, რეცეპტები)
loading...

ბროწეულის წვენში დამარინადებული მწვადი/broweulis wvenshi damarinadebuli mwvadi (კულინარია, რეცეპტები)

ინგრედიენტები:
ღორის სამწვადე 2 კგ
ხახვი 4-5 თავი
ბროწეულის ნატურალური წვენი 600-700 მლ
ზეთი 2 ს.კ
მარილი და პილპილი
ხმელი სუნელი
ქინძის მარცვლები

ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, ხახვი რგოლებად. ავურიოთ ერთმანეთში და მოვაყაროთ ხმელი სუნელი, მსუბუქად დანაყილი ქინძის თესლი, შავი პილპილი და მარილი. დავასხათ ბროწეულის წვენი, 2 კოვზი ზეთი და ავურიოთ. ხორცს დავადოთ ამობრუნებული თეფში და რაიმე სიმძიმე, რათა მთლიანად დაფაროს წვენმა.

იდეალურ ვარიანტში, სასურველია ხორცი 2 დღე იყიოს მარინადში, მაცივარში. მაგრამ 1 დღე-ღამე მინიმუმია.

ხორცი ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე. დავურთოთ ცოცხალი ბოსტნეულის სალათაскачать dle 10.6фильмы бесплатно
ნახვა: 812
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Загрузка...

რეკომენდირებული