Реклама
» » ღორის ნეკნები გრილზე/ goris neknebi grilze (კულინარია, რეცეპტები)
Загрузка...
loading...

ღორის ნეკნები გრილზე/ goris neknebi grilze (კულინარია, რეცეპტები)

ინგრედიენტები:
ღორის ნეკნები 3 კგ
ნივრის კბილი 6
ხმელი ქონდარი 1 ს.კ
ხმელი ორეგანო 1 ს.კ
მარილი 2 ჩ.კ
დარიჩინი 1/2 ჩ.კ
ბაჰარი (სურნელოვანი პილპილი 2-3 მარცვალი
მიხაკი 2 ცალი
ძმარი 60 მლ
წყალი 50 მლ


ნიორი, ხმელი სუნელები, სანელებლები დავნაყოთ სანაყში, დავამატოთ ძმარი და წყალი, კარგად ავურიოთ. ეს ნარევი ნეკნებს კარგად შევაზილოთ, თავზე გადავაფაროთ და 1 ღამე (ან მინიმუმ 8 საათი) მაცივარში გავაჩეროთ.
შეწვამდე 1 საათით ადრე გამოვიღოთ მაცივრიდან. გრილი გავახუროთ. როცა ნაკვერჩხალი ჩანელდება და ცეცხლი საშუალო სიმხურვალეს მიაღწევს, გრილის ბადეს წავუსვათ ზეთი, ხორცს მარილი მოვაყაროთ და ძვლინი მხარით ზემოთ დავაწყოთ.
შევწვათ დაახლოებით 30 წუთის განმავლობაში, ორივე მხრიდანскачать dle 10.6фильмы бесплатно
ნახვა: 563
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Загрузка...
loading...

რეკომენდირებული