Загрузка...

Реклама
» » შემწვარი გოჭი სადღესასწაულოდ /shemwvari goci (კულინარია, რეცეპტები)
loading...

შემწვარი გოჭი სადღესასწაულოდ /shemwvari goci (კულინარია, რეცეპტები)

ინგრედიენტები:
გოჭი
გამდნარი კარაქი 100 გ
ნიორი 2-3 კბილი
ნიორი
პილპილი

შეარჩიეთ კარგი გოჭი, დაახლოებით 4 კგ. დანაყეთ ნიორი და მსხვილი მარილი ერთად, ეს ნარევი წაუსვით გოჭს შიგნიდან. მოაფრქვიეთ შავი პილპილიც. გარედან წაუსვით წვრილი მარილი და გამდნარი კარაქი ან ერბო. კუდი, ყურები და ჩლიქები ფოლგაში შეუფუთეთ, რომ დროზე ადრე არ დაიბრაწოს და დაიწვას. შედგით ღუმელში 180 გრადუსზე დაახლოებით 1.5 საათი. გოჭს ყოველ 10-15 წუთში ფუნჯით უსვით გამდნარი კარაქი. შეწვის დასრულებამდე 15-20 წუთით ადრე მოაცილეთ გოჭს ფოლგა.

თუ ყველაფერს სწორად გააკეთებთ, გოჭის კანი გამოვა საოცრად გემრიელი, პრიალა და კრაჭუნა.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
ნახვა: 722
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Загрузка...

რეკომენდირებული