Загрузка...

Реклама
» » ხორცისა და ბოსტნეულის ასორტი გრილზე/xorcisa da bostneulis asorti grilze (კულინარია, რეცეპტები)
loading...

ხორცისა და ბოსტნეულის ასორტი გრილზე/xorcisa da bostneulis asorti grilze (კულინარია, რეცეპტები)

ინგრედიენტები:
ლიმონის წვენი 4 ს/კ
წითელი ღვინის ძმარი 2 ს/კ
ცივი გამოხდის ზეითუნის ზეთი 100 მლ
დიჟონის მდოგვი 2 ს/კ
მარილი და პილპილი
ყაბაყი (ან ცუკინი) 2 ცალი
კარტოფილი 200-300 გ
სტაფილო 5-6 ცალი
ტკბილი წიწაკა 3 ცალი
ნიორი 1 თავი
ბადრიჯანი 1 ცალი
ჩერი პომიდორი 6-7 ცალი
ხორცის ასორტი (ქათმის, ღორის, საქონლის, ბატკნის) 800 გ

მომზადება
მარინადისთვის ავურიოთ ღვინო, ძმარი, მდოგვი, ზეთი, მარილი და პილპილი. ბადრიჯანი
დავჭრათ გრძელ ნაჭრებად, ცუკინი – მრგვლად. წიწაკებს ამოვაცალოთ თესლი და ერთ მხარეს ჩავჭრათ. ხორცის ნაჭრები დავჭრათ ულუფებად. მომზადებული მარინადი დაჭრილ ხორცსა და ბოსტნეულს მოვასხათ და 2-3 საათით მაცივარში დავდგათ. ბოსტნეული შევწვათ გრილზე და თან ვასხათ მარინადი. ხორცი შეგვიძლია შევწვათ გრილზე ან ღუმელში. შემწვარი ხორცი სუფრაზე ბოსტნეულთან ერთად მივიტანოთ.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
ნახვა: 442
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Загрузка...

რეკომენდირებული