Реклама
» » ებრაული სამზარეულოს კერძი-ძალიან გემრიელია
Загрузка...
loading...

ებრაული სამზარეულოს კერძი-ძალიან გემრიელია

ინგრედიენტები:

საქონლის ხორცი - 1 კგ

ხახვი - 1 კგ

შავი წიწაკის ბურთულები - 1 ჩ.კ.

დაფნის ფოთოლი - 2 ც.

მარილი - გემოვნებით

მცენარეული ზეთი

მომზადება:

ხახვი წვრილად დაჭერით და მოშუშეთ ოქროსფრამდე. დაამატეთ მცირე ნაჭრებად დაჭრილი ხორცი. შეწვით დაბალ ცეცხლზე მანამ, სანამ ხორცის წვენი არ აორთქლდება და ხორცი არ დაიწყებს შებრაწვას.

შემდეგ დაამატეთ ცივი წყალი, მარილი, მიიყვანეთ დუღილამდე, დაახურეთ თავსახური და შუშეთ დაბალ ცეცხლზე 1,5-2 საათის განმავლობაში. საქონლის ხორცი გამოდის ძალიან რბილი. 15 წუთით ადრე მზადყოფნამდე დაამატეთ შავი წიწაკის ბურთულები და დაფნის ფოთოლი.

ებრაული სამზარეულოს კერძი-ძალიან გემრიელია
ებრაული სამზარეულოს კერძი-ძალიან გემრიელიაскачать dle 10.6фильмы бесплатно
ნახვა: 68
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
loading...

რეკომენდირებული