Реклама
» » ჩაშუშული ხორცი ბულგარული წიწაკით-უგემრიელესია

ჩაშუშული ხორცი ბულგარული წიწაკით-უგემრიელესია

ინგრედიენტები
საქონლის ხორცი - 1 კგ
ხახვი - 1 მოზრდილი
ზეითუნის ზეთი - 2 სკ
მარილი - 1 ჩკ
დაფქული წითელი წიწაკა - 1/3 ჩკ
ნიორი - 2-3 კბილი
წითელი ბულგარული წიწაკა - 3 ცალი
ტომატის პასტა - 2 სკ
ნახარში ან წყალი - 300 მლ
უცხო სუნელი - 1/2 ჩკ
ყვითელი ყვავილი - 1/4 ჩკ
მარილი და წიწაკა - გემოვნებით
მომზადების წესები
1. კუბიკებად დაჭერით უცხიმო საქონლის ხორცი, მოასხით ზეითუნის ზეთი, მოაყარეთ მარილი და წითელი წიწაკა, დააფარეთ ჭურჭელს თავი და დადგით 30 წუთი.

2. დრო რომ გავა, მოათავსეთ ხორცი ცხელ ზეთიან ტაფაზე და შებრაწეთ ყველა მხრიდან 3 წუთის მანძილზე, მოაყარეთ ზემოდან ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი, ნიორი, გრძლად დაჭრილი ბულგარული წიწაკები, დააფარეთ თავი და დატოვეთ ცეცეხლზე კიდევ 3 წუთი. მოასხით ტომატის პასტა, ნახარში ან წყალი და წამოადუღეთ. შეაზავეთ მარილით, წიწაკით, უცხო სუნელით და ყვითელი ყვავილით.

3. მომზადებული მასა გადაიტანეთ ცეცხლგამძლე ჭურჭელში, კარგად დააფარეთ თავზე ფოლგა და შედგით 150 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში დაახლოებით 2 საათი. სუფრასთან მიტანამდე მოაყარეთ დაჭრილი ოხრახუში.
ჩაშუშული ხორცი ბულგარული წიწაკით-უგემრიელესია
ჩაშუშული ხორცი ბულგარული წიწაკით-უგემრიელესია
ჩაშუშული ხორცი ბულგარული წიწაკით-უგემრიელესია
ჩაშუშული ხორცი ბულგარული წიწაკით-უგემრიელესიაскачать dle 10.6фильмы бесплатно
loading...
ავტორი: datochka | 29-05-2018, 14:02
ნანახია: 276
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Реклама