DataLife Engine > დიეტური / სხვადასხვა > დუკანის მჭადი ყვავილოვანი კომბოსტოსგან

დუკანის მჭადი ყვავილოვანი კომბოსტოსგან

დუკანის მჭადი ყვავილოვანი კომბოსტოსგან
1 საშუალო თავი ყვავილოვანი კომბოსტო

1 საშუალო თავი ხახვი

1 კვერცხი

2 ს/კ შვრიის ქატო

მარილი
ყვავილოვანი კომბოსტო მოხარშე,თ, დააანაწევრე თ და გააგრილეთ. გა დაჭერით ხახვი, ყვავილოვანიც და ხახვიც გაატარეთ. მიღებულ მასას მოვათავსებთ პატარა თეთრ ტომარაში (სამზარეულო მიზნებისთვის) ან დოლბანდში და რაც შეგვიძლია ვწურავთ ანუ წყალი მაქსიმალურად უნდა გამოვდევნოთ. გაწურვის შემდეგ, გადმოვიტანთ თასზე და გემოვნებით შევკმაზავთ, მარილი, ერთი კვერცხი და დუკანის შემთხვევაში 2 სუფრის კოვზი ქატოს ფანტელი.
პაარალელურად 200-250 გრადუსზე ვახურებთ ღუმელს, ღუმელის ცხელ ტაფაზე თუ ფირფიტაზე თუ ჟარონზე ვალაგებთ მჭადუკებს და ასე 20 წუთის განმავლობაში ვაცხობთ.
შეგიძლიათ მიირთვათ როგორც ხაჭოსთან, ასევე პომიდორთან, კიტრთან და რაც გაგიხარდებათ იმ ინგრედიენტებთან.
დუკანის მჭადი ყვავილოვანი კომბოსტოსგანდუკანის მჭადი ყვავილოვანი კომბოსტოსგან
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
[xfgiven_ingredients]
[xfvalue_ingredients]
[/xfgiven_ingredients]



Вернуться назад