Реклама
» » ბულგარული წიწაკები იტალიურად-ძალიან მარტივი და გემრიელი

ბულგარული წიწაკები იტალიურად-ძალიან მარტივი და გემრიელი

ბულგარული წიწაკა 6 ცალი
ზეითუნის ზეთი 3 სკ
ნიორი 4-5 კბილი
ოხრახუში 6-7 ღერი
მარილი გემოვნებით

1. გარეცხეთ ბულგარული წიწაკები (სასურველია სხვადასხვა ფერის), ამოსვარეთ ზეთში და შეწვით 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში.

2. ამოალაგეთ ჯამზე, დააფარეთ თავი და დატოვეთ 15 წუთი.

3. დრო რომ გავა, გაგრილებულ წიწაკებს მოაჭერით ყუნწები, გადაუწურეთ გამოყოფილი წვენი, დაჭერით მოგრძო ნაჭრებად ან შუაზე, გაასუფთავეთ თესლიდან და მოასხით ზეითუნის ზეთი, დაჭყლეტილი ნიორი, მოაყარეთ დაჭრილი ოხრახუში და მარილი.

ბულგარული წიწაკები იტალიურად-ძალიან მარტივი და გემრიელი
ბულგარული წიწაკები იტალიურად-ძალიან მარტივი და გემრიელი
ბულგარული წიწაკები იტალიურად-ძალიან მარტივი და გემრიელიскачать dle 10.6фильмы бесплатно
loading...
ავტორი: datochka | 15-04-2018, 11:23
ნანახია: 393
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Реклама