Реклама
93

ყავის პანა-კოტა - ღვთაებრივი დესერტის საიდუმლო

ყავის პანა-კოტა - ღვთაებრივი დესერტის საიდუმლო ინგრედიენტები: ხსნადი ყავა - 2 ჩ.კ. რძე - 150 მლ არაჟანი - 180 გ შაქარი - 4 ჩ.კ. კვერცხის გული - 1 ც. ვანილის შაქარი - 1 ჩ.კ. ჟელატინი - 20 გ მომზადება: ჟელატინი გახსენით 1 ს.კ. წყალში და დატოვეთ, სანამ არ გაიჟღინთება. ქვაბში ჩაასხით რძე,
1 188

ჟელე /jele (კულინარია, რეცეპტები)

გემრიელ დღეს გისურვებთ
4 345

ბეზე /beze (კულინარია, რეცეპტები)

გემრიელ დღეს გისურვებთ