Реклама
» » ყაბაყის მწნილი/yabayis mwnili (კულინარია, რეცეპტები)
Загрузка...
loading...

ყაბაყის მწნილი/yabayis mwnili (კულინარია, რეცეპტები)

თუ მალე გვინდა: რგოლებად დავჭრათ ყაბაყები (დაახლოვებით 1,5-2 სმ.სისქეზე) წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, ბულგარულიც კარგია მოგრძო ნაჭრებად დაჭრილი,

რამოდენიმე ნივრის კბილი,პილპილის მარცვლები და დაფნა, მწარე წიწაკა გემოვნებით.

ავადუღოთ წყალი ჩავაყაროთ მარილი, დავასხათ ძმარი ცოტა შაქარიც. გემო გავუსინჯოთ,

კარგად უნდა ეტყობოდეს მარილი დაძმარი, ანუ უნდა გვსიამოვნებდეს მარინადის გემო.

დავასხათ ყაბაყსდა გავაჩეროთ 2-3 დღე. დავაფაროთ თეფში და დავადოთ ზევიდან სიმძიმე, მარინადი უნდა ფარავდეს ბოსტნეულს.
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
ნახვა: 2 542
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Загрузка...
loading...

რეკომენდირებული