Реклама
19

ტრადიციული შვედური ტორტი ჰაეროვანი ფენებით, ნაღებისა და ვანილის კრემით, ხილით და მარციპანით-'' პრინცესას ტორტი''

შემადგენლობა: ბისკვიტისთვის: 5 სუფრის კოვზი გამდნარი კარაქი 7 სუფრის კოვზი შაქარი 3 სუფრის კოვზი რძე 6 სუფრის კოვზი ფქვილი 1კოვზი გამაფხვიერებელი 3 კვერცხი ვანილის კრემისთვის: 5 დიდი კვერცხს გული 150გ. შაქარი 3 კოვზი სიმინდის სახამებელი 500მლ.რძე 2ჩ.კ ვანილის პასტა მწიკვი მარილი
34

უგემრიელესი ნამცხვარი შესქელებული რძით და შოკოლადით

ინგრედიენტები ცომისთვის: კარაქი (ოთახის ტემპერატურის) – 120 გრ. შაქარი – 60 გრ. ფქვილი – 240 გრ. კაკაოს ფხვნილი – 1 ს. კ. გამაფხვიერებელი – 2 ჩ. კ. კრემისთვის: შესქელებული რძე (მოხარშული) – 400 გრ. (1 ქილა) სურვილის შემთხვევაში, შეგიძლიათ დაამატოთ მოხლილი და დაჭრილი ნიგოზი, 1 ჩ. კ.
23

უგემრიელესი ჩიზქეიქი "სნიკერსი''

ინგრედიენტები: ბისკვიტისთვის: 150 გრ.ფქვილი 225გრ შაქარი 65გრ კაკაო 2 კვერცხი 150მლ რძე ან მაწონი 30გრ არაჟანი 120მლ ცხელი უნალექო ყავა 90მლ ზეთი 1 ჩ.კ ვანილის ექსტრაქტი 1 ჩ.კ სოდა 1ჩ.კ გამაფხვიერებელი 1/2 ჩ.კ მარილი ჩიზქეიქისთვის: 350გრ შავი შოკოლადი 100 გრ. კარაქი 1.5 ს.კ
71

საოცრად ნაზი და ჰაეროვანი ფუნთუშები

ფუნთუშები კეფირსა და კარაქზე მოზელილი ცომით ინგრედიენტები ფქვილი - 400 გ შაქარი - 100 გ კეფირი - 250 მლ კარაქი - 175 გ მარილი - 3/4 ჩ/კ გამაფხვიერებელი - 1/2 ჩ/კ სოდა - 1/2 ჩ/კ მომზადების წესები გაცერით ფქვილი, შეურიეთ გამაფხვიერებელი, მარილი და სოდა. ჩანგლის მეშვეობით აკეპეთ ოთახის ტემპერატურის
33

როგორ მოვამზადოთ უგემრიელესი , სუპერ ფუნთუშები ნაღებით და ჯემით

ინგრედიენტები რძე - 0,5 ჭიქა ფქვილი - 300-400 გ შაქარი - 100 გ კარაქი - 50 გ მშრალი საფუარი - 7 გ (სველი საფუარი 2-ჯერ მეტი) მწიკვი მარილი ვანილის შაქარი ლიქიორი ან კონიაკი - 2 ჩ/კ კვერცხი - 1 ცალი + 1 ცალი კვერცხის გული ნაღები - მლ შაქრის პუდრა - 1 ს/კ + 3-4 ს/კ მოსაყრელად კვერცხის გული - 1 ცალი +
38

გემრიელი ვერსია-კექსი შოკოლადის კრემით

ინგრედიენტები შავი შოკოლადი 140 გ. კარაქი 120 გ. ყავა 1/3 ჩ.ჭ. არაჟანი 1/3 ჩ.ჭ. შაქარი 2/3 ჩ.ჭ. კვერცხი 2 ფქვილი 1 + 1/3 ჩ.ჭ. კაკაო 1/3 ჩ.ჭ. 1/2 ჩ.კ. სოდა 1/2 ჩ.კ. გამაფხვიერებელი წყლის აბაზანაზე გავალღოთ დაჭრილი კარაქი და შოკოლადი, დავამატოთ ყავა და გადმოვდგათ. ცალკე გავთქვიფოთ კვერცხები
59

ვაშლის ტარტი მოხარშული კრემით-საიცრად დახვეწილი, არაჩვეულებრივი ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები კარაქი-220,0 ფქვილი-300,0 რძე-300მლ ვანილი წყალი-420მლ კვერცხი-2ც შაქრის პუდრი-80,0 შაქარი-200,0 ვაშლი-4-5ც მშრალი ბარდა-250,0 მომზადების წესი:იხ. ვიდეო
82

ფანტასტიურად გემრიელი რულეტი ფორთოხლით-უგემრიელესი ხილის დესერტი

ინგრედიენტები კვერცხი-2ც შაქარი-80,0 კაკაო-40,0 არაჟანი-200მლ შაქრის პუდრი მარილი, ფქვილი-90,0 გამაფხვიერებელი-1სკ ხაჭო-200,0 ფორთოხალი-3ც მომზადების წესი:იხ. ვიდეო
29

ნაყინი და ბრაუნი ერთ ნამცხვარში-უგემრიელესი კომბინაცია--საოცარი დესერტი

ინგრედიენტები ბრაუნისთვის: 1 კვერცხი 1/2 ჩ.ჭ. შაქარი 1/3 ჩ.ჭ. კარაქი მწიკვი მარილი ვანილი სოდა დანის წვერით 1/4 ჩ.ჭ. ფქვილი 1/4 ჩ.ჭ. კაკაო --------------------- 2 ჩ.ჭ. ნაყინი 1/3 ჩ.ჭ. შოკოლადის წვეთები 2 ცალი მიწისთხილის კარაქის კიტ-კეტი 100 გ. რძიანი შოკოლადი 1/2 ჩ.შ. მოხალული თხილი (საშუალო
29

ლიმონისა და ჟოლოს არომატით გაჯერებული უგემრიელესი ნამცხვარი

ინგრედიენტები ცომისთვის: 185 გ. კარაქი 1/3 ჩ.ჭ. შაქარი 1 1/2 ჩ.ჭ. ფქვილი შიგთავსისთვის: 3 კვერცხი 1 ჩ.ჭ. შაქარი 3 ს.კ. ფქვილი 3 ს.კ. ლიმონის წვენი 1/2 ჩ.ჭ. ჟოლო (წვრილად დაჭრილი) დეკორაციისთვის: შაქრის პუდრა ლიმონის თხელი ნაჭრები ჟოლო პიტნის ფოთლები მომზადება: ჯამში ათქვიფეთ კარაქი და შაქარი