Реклама
» » უგემრიელესი ნამცხვარი ” დათუნია”/ugemrielesi namcxvari ''datunia''(კულინარია, რეცეპტები)

უგემრიელესი ნამცხვარი ” დათუნია”/ugemrielesi namcxvari ''datunia''(კულინარია, რეცეპტები)

მომზადება:

4 ც კვერცხის გულისა და 1 ჭიქა შაქრის ფხვნილიდგან მოამზადეთ გოგლი-მოგლი, დაუმატეთ 2ს.კ არაჟანი,

150 გრ შერბილებული მარგარინი, 1ჩ.კ სოდა ძმრით. შეაზილეთ სამი ჭიქა ფქვილი. ცომი გაყავით 4ნაწილად.

გააბრტყელეთ, სამ ფირფიტაზე დადეთ გული. დაადეთ ერთმანეთზე. მეოთხე ფირფიტა დაადეთ თავზე.

გამოაცხვეთ ღუმელში ნელ ცეცხლზე. გაცივებულ ნამცხვარს წაუსვით მინანქარი.

გული:

ათქვიფეთ 4 ც კვერცხი ცილა გათეთრებამდე. დაუმატეთ 1 ჩ.ჭ შაქრის ფხვნილი და 1 ჩ.ჭ გატარებული ნიგოზი.

მინანქარი:

2 ს.კ კაკაო, 3ს.კ შაქრის ფხვნილი, 4 ს.კ რძე და 50 გრ კარაქი აურიეთ ერთმანეთს და წამოადუღეთ.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
loading...
ავტორი: meamasshevzleb | 20-10-2016, 09:46
ნანახია: 8 861
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Реклама