Реклама
» » ნაზი და ჰაეროვანი ” ჩიტის რძე”''/''chitis tze'' (კულინარია, რეცეპტები)

ნაზი და ჰაეროვანი ” ჩიტის რძე”''/''chitis tze'' (კულინარია, რეცეპტები)

ბისკვიტი:

4 ცალი კვერცხი
40 გრ შაქარი
5 გრ კაკაოს ფხვნილი
50 გრ პურის ფქვილი
კრემი:

300 გრ კარაქი
150 გრ შაქარიანი შედედებული რძე
ვანილი და კონიაკი
სუფლე:

3 კვერცხის ცილა
180 გრ შაქარი
50 გრ წყალი ვაჟინისთვის და 150 წყალი ჟელატინისთვის
150 გრ ჟელატინი
შოკოლადის მინანქარი:
100 გრ შოკოლადი
30 გრ კარაქი
მომზადების წესი:

ბისკვიტი:

კვერცხი და შაქარი ათქვიფეთ მანამ სანამ არ მოიმატებს 2ჯერ მაინც მოცულობა, ჩაყარეთ ფქვილი , რომელშიც ურიეთ კაკაოს ფხვნილი და სწრაფად მოზილეთ ცომი, წაუსვით ცხიმი ფორმას და ჩაასხით მასა, გამოაცხვეთ ღუმელში 220 გრადუსზე 20-2 წუთის განმავლობაში. რომ გამოცხვება გააგრილეთ და გაჭერით ორ ფენად.

კრემი:

ათქვიფეთ კარაქი კარგად, ნელ-ნელა დაუმატეთ შედედებული რძე და ბოლოს კონიაკი და თბილ წყალში გახსნილი ვანილი.

სუფლე:

ჟელატინი ჩაალბეთ 30-40 წუთი და შემდეგ გადაწურეთ, გაადნეთ ორთქლზე, წყალში ჩაყარეთ შაქარი და წამოადუღეთ, მოხსენით ქაფი და ადუღეთ სანამ ბუშტები არ გამოჩნდება ზედაპირზე. ცილა ათქვიფეთ ჩაასხით ცხელი სიროფი, ბოლოს კი გამზადებული ჟელატინი, სუფლე გააგრილეთ, დაუმატეთ კრემის 1/4 და მოურიეთ.

გაჭრილ ბისკვიტს წაუსვით კრემი და შეაერთეთ, დაასხით სუფლე, გააგრილეთ და გვერდებზე წაუსვით შოკოლადის მინანქარი


скачать dle 10.6фильмы бесплатно
loading...
ავტორი: meamasshevzleb | 29-10-2016, 21:12
ნანახია: 1 489
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Реклама