Реклама
» » მურაბის პეროგი (სამარხვო)/murabis perogi (კულინარია, რეცეპტები)
Загрузка...

მურაბის პეროგი (სამარხვო)/murabis perogi (კულინარია, რეცეპტები)

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 2 ჭიქა

გამაფხვიერებელი 1 ჩ/კ.

შაქარი 2/3 ჭიქა

სამარხვო მარგარინი 120გრ.



შიგთავსი:

ნებისმიერი მურაბა გემოვნებით.



მომზადება:

ფქვილი გავცრათ, დავამტოთ გამაფხვიერებელი, შაქარი, დარბილებული მარგარინი და კარგად ავურიოთ (ცომი გამოდის ფხვიერი, ნამცეცებივით). მომზადებული ცომის 2/3 მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე, თითებით კარგად დავტკეპნოთ, მოვათავსოთ მასზე შიგთავსი, გავანაწილოთ მთლიან ზედაპირზე, მოვაყაროთ დარჩენილი ცომი და გამოვაცხოთ 200* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში დაახლოებით 30 წუთის განმავლობაში.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
loading...
ნახვა: 7 698
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Загрузка...

რეკომენდირებული