Загрузка...

Реклама
» » უგემრიელესი ფრანგული ფუნჩულა /ugemrielesi franguli funchula (კულინარია, რეცეპტები)
loading...

უგემრიელესი ფრანგული ფუნჩულა /ugemrielesi franguli funchula (კულინარია, რეცეპტები)

ინგრედიენტები:

კარაქი - 100 გ

ფქვილი - 1 ჭიქა

კვერცხი - 4 ც.

მარილი - ¼ ჩ.კ.

ზეთი ფრიტიურისთვის - 1 ლ.

შაქრის პუდრი - მოსაყრელად



მომზადება:

1. ქვაბში 300 მლ მდუღარე წყალში გაადნეთ კარაქი. გადმოდგით, დაამატეთ მარილი და გაცრილი ფქვილი. ხის ნიჩბით აურიეთ ერთგვაროვნამდე - უნდა გამოვიდეს სქელი მასა.

2. ჩაახალეთ თითო-თითო კვერცხი და ყოველი კვერცხის შემდეგ კარგად აურიეთ.

3. მაღალ ქვაბში 160-180 გრადუსამდე გააცხელეთ ფრიტიურისთვის ზეთი (ასეთი ტემპერატურის დროს 1x1 ზომის პურის ნაჭერი იბრაწება ოქროსფრამდე 30 წამში).

4. ულუფებად ჩაუშვით ცხელ ზეთში რამდენიმე ჩაის კოვზი ცომი და შებრაწეთ 6 წუთის განმავლობაში, თან დროდადრო აბრუნეთ.

5. მომზადებული პონჩიკები დააწყეთ ქაღალდის ხელსახოცზე, რათა მოცილდეს ზედმეტი ცხიმი. შემდეგ გადაიტანეთ ლანგარზე და მოაყარეთ შაქრის პუდრი.უგემრიელესი ფრანგული ფუნჩულა /ugemrielesi franguli funchula (კულინარია, რეცეპტები)უგემრიელესი ფრანგული ფუნჩულა /ugemrielesi franguli funchula (კულინარია, რეცეპტები)უგემრიელესი ფრანგული ფუნჩულა /ugemrielesi franguli funchula (კულინარია, რეცეპტები)скачать dle 10.6фильмы бесплатно
ნახვა: 247
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Загрузка...

რეკომენდირებული