Реклама
» » უგემრიელესი, ჰაერივანი, ნაზი ტორტი'''ზეციური სიამოვნება''ცხობის გარეშე(კულინარია, რეცეპტები)

უგემრიელესი, ჰაერივანი, ნაზი ტორტი'''ზეციური სიამოვნება''ცხობის გარეშე(კულინარია, რეცეპტები)

ინგრედიენტები:
ორცხობილა-500,0
მოხარშ. შესქ.რძე-200,0
რძე 1ლ
სახამებელი-5სკ
ფქვილი-3სკ
შაქარი-1ჭ
კარაქი-100,0
ვანილი
შაქრის პუდრი-2სკ
ნაღები-33%-500მლ
ქოქოსის ფანტელი-70,0
მომზადების წესი:
700მლ რძეს დავუმატოტ შაქარი და მივიყვანოთ ადუღებამდე
ცალკე ჯამში ფქვილი და სახამებელი მოვათავსოთ, დავუმატოთ 300მლ (დარჩენილი)რძედა კარგად ავურიოთ, ეს მასა გადავიტანოთ ცხელ რძეში და სწრაფად ავურიოთ,
უგემრიელესი, ჰაერივანი, ნაზი ტორტი'''ზეციური სიამოვნება''ცხობის გარეშე(კულინარია, რეცეპტები)
როდესაც მასა კარგად სესქელდება, გადმოვდაგთ ცეცხლიდან და გავაგრილოთ.
უგემრიელესი, ჰაერივანი, ნაზი ტორტი'''ზეციური სიამოვნება''ცხობის გარეშე(კულინარია, რეცეპტები)

კარაქი გავთქვიფოთ და მცირე ულუფებად დავუმატოთ გაგრილებული კრემი, კარგად გავთქვიფოთ, მოვათავსოთ მაცივარში
ცივი ნაღები და შაქარი გავთქვიფოდ,( შეგიძლიათ დაუმატოთ ნაღების კრემის შესასქელებელი სპეციალური ფხვნილი, ) დავუმატოთ ქოქოსის ფანტელის ნახევარი და კოვზით ავურიოტ
ავაწყოთ ტორტი
პირველიფენა-ორცხობილა, ზემოდან გადავუსვათ შესქ, რძე,
უგემრიელესი, ჰაერივანი, ნაზი ტორტი'''ზეციური სიამოვნება''ცხობის გარეშე(კულინარია, რეცეპტები)

ისევ ორცხობილა, შემდეგი ფენა-მოხარშული კრემი,

უგემრიელესი, ჰაერივანი, ნაზი ტორტი'''ზეციური სიამოვნება''ცხობის გარეშე(კულინარია, რეცეპტები)
ისევ ორცხობილა, შემდეგ ნაღების კრემი, კოვზით მივცეთ ფორმები


, მოვაფრქვიოთ ქოქოსის ფანტელი, შევფუთოთ საკონდიტრო ცელოფნით და მაცივარში მინ. 2 წთ-იტ.
საოცრად ნაზი, ჰაეროვანი დესერტი მზადაა
მიირთვით გემრიელად
უგემრიელესი, ჰაერივანი, ნაზი ტორტი'''ზეციური სიამოვნება''ცხობის გარეშე(კულინარია, რეცეპტები)უგემრიელესი, ჰაერივანი, ნაზი ტორტი'''ზეციური სიამოვნება''ცხობის გარეშე(კულინარია, რეცეპტები)
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
loading...
ავტორი: datochka | 5-02-2017, 12:04
ნანახია: 3 755
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Реклама