Реклама
» » კიევური ტორტი /kievuri torti (კულინარია, რეცეპტები)

კიევური ტორტი /kievuri torti (კულინარია, რეცეპტები)

შემადგენლობა:

ცომისთვის:

2 ჭიქა შაქრის ფხვნილი, 250 გრ ნიგოზი
1 ჭიქა ფქვილი, 1 პაკეტი ვანილი
6 კვერცხის ცილა
კრემისთვის:

1 ჭიქა შაქრის ფხვნილი, 50 გრ კარაქი
1 კვერცხი, 100 მლ რძე, 1 პაკეტი ვანილი
1 ს.კ ფქვილი, 50 გრ კაკაო
მომზადება:

ცომის მოსამზადებლად კვერცხის ცილა ავთქვფიოთ, ნელ-ნელა დავუმატოთ შაქრის ფხვნილი. ნიგოზი ბლენდერით დავაქუცმაცოთ, ვანილთან ერტდ ავურიოთ ფქვილს და დავუმატოთ ათქვეფილ ცილას. მიღებული ცომი გავყოთ 2 ნაწილად და თითოეული გამოვაცხოთ დაახლოებით 2 საათის განამვლბოაში 120 გრადუს ტემპერატურაზე გაცხელებულ აერღუმელში.

კრემის მოსამზადებლად რძე ავადუღოთ ვანილთან და შაქრის ფხვნილთან ერტდ. დავუამტოთ ფქვილი და ნელა ჩავასხათ ათქვეფილი კვერცხი, კარაქი ცალკე ავთქვფიოთ და დავუამტოთ რძის ნარევს, შემდეგ გავყოთ 2 ნაწილად და ერთ ნაწილს კაკაო დავუმატოთ. ფენები ერთანეთს შევურიოთ კრემით, ზედაპირზე წავუსვათ კაკაოიანი კრემი. მოვრთოთ გემოვნებით.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
loading...
ავტორი: meamasshevzleb | 7-05-2016, 18:35
ნანახია: 2 862
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Реклама