DataLife Engine > ნამცხვრები / ტკბილეულობა / დესერტები / ტორტები > ყავის ტორტი /yavis torti(კულინარია, რეცეპტები)

ყავის ტორტი /yavis torti(კულინარია, რეცეპტები)

შემადგენლობა:

6 ც ვკერცხი
200 გრ კარაქი
2 ს,კ ყავა
1.5 ჩ.ჭ შაქრის ფხვნილი
1 ჩ.ჭ ფქვილი
0.5 ჩ.ჭ ნიგოზი
1ც მოხარშ. შესქ. რძე
მომზადება:

6 კვერცხის ცილა კარგად გავთქვიფოთ 1 ჩ.ჭ შაქრის ფხვნილან ერთად. თანდათან მივუმატოთ თითო- თითო კვერცხის გული და კიდევ კარგად ვთქვიფოთ. შევურიოთ 1ს.კ მაგარი ყავის ნაყენი ( შეიძლება ხსნადი ყავაც ), დავამატოთ 1ჩ.ჭ ფქვილი, ნელა ავურიოთ და ჩავასხათ ცხიმწასმულ ყალიბში გამოსაცხობად.

კრემისთვის ნახევარი ჭიქა ადუღებულ წყლაში გავხსნათ 1 ს.კ ყავა, 1ჩ.ჭ შაქრის ფხვნილი დ მოვადუღოთ სიროფი.

200 გრ კარაქი კარგად დავარბილოთ და გავთქვიფოთ,დავამატოთ 1ც მოხარშ. შესქ. რძე, მივამატოთ თითო ჩ.კ ყავის სიროპი და გავაგრძელოთ თქვეფა. ბისკვიტი მჭრელი დანით გავჭრათ შუაზე, დავნამოთ ყავისა და კონიაკის ნარევით, წავუსვათ კრემი,დავაფაროთ ბისკვიტის მეორე ფენა.ზემოდან მოვრთოთ დარჩენილი კრემით. გვერდებზე წავუსვათ კრემი და მოვრთოთ წვრლად დაჭრილი ნიგვზით ან მინანქრითскачать dle 10.6фильмы бесплатно
[xfgiven_ingredients]
[xfvalue_ingredients]
[/xfgiven_ingredients]



Вернуться назад