Загрузка...

Реклама
» » ლაზანია /lazania (კულინარია, რეცეპტები)
loading...

ლაზანია /lazania (კულინარია, რეცეპტები)

მასალა:

9-10 ცალი ლაზანიას ფირფიტა
30გრ მაგარი ყველი
600-700 გრ ხორცის ფარში
3-4 ცალი პამიდორი თავისი წვენით(შეიძლება დაკონსერვებული)
2-3 თავი ხახვი
2 კბილი ნიორი
ბაზილიკი
მუსკატის კაკალი დაფქვილი
მარილი გემოვნებით
დაფქვილი მწიწაკა
800-900 მლ რძე
80-100 გრ კარაქი
4 სკ ფქვილიმომზადება:

მოვამზადოთ სოუსი, პამიდორს დავასხათ მდუღარე წყალი გავაჩეროთ 1 წუთი გადავწუროთ წვალი და გავაცალოთ კანი პამიდორს და გავხეხოთ სახეხზე ან დავაბლენდეროთ, გავარიოთ ხახვი და დავჭრათ წვრილად , ნიორი გავარჩიოთ და დავჭყლიტოთ ტაფაში ჩავასხათ ზეთი და მოვხრაკოთ ხახვი 2-3 წუთის შემდეგ დავამატოთ ნახევარი ნიორი, შემდეგ ფარში და მოვშუშოთ დაახლოებით 5 წუთი. მოშუშულ ფარშს დაუმატოთ გახეხილი პამიდორი, მარილი,წიწაკა მოურიოთ და დავაფაროთ თავსახური დავტოვოთ 5-7 წუთი დაბალ გაზზე,გადმოვდგათ გაზიდან დაუმატოთ ბაზილიკი, შავი წიწაკა,მარილი, დარჩენილი ნიორი და გამოვრთოთ გაზი
. მოვამზადოთ სოუსი
; ტაფაში ჩავასხათ ზეთი სშემდეგ ფქვილი დაუმატოთ ცხელი რძე, დაფქვილი მუსკატის კაკალი, შავი წიწაკა,მარილი . მომზადებული სოუსი დავასხათ უკვე გამზადებულ ფარშს
ადუღებულ ცხელ წყალში 2-3 წუთი გავაჩეროთ ლაზანიას ფირფიტები , უკეთესია 2 ფირფითა ერთად გავაკეთოთ. წყლიდან ამოღებული ლაზანიას ფირფიტები ჩავალაგოთ ცივ წყალში ,შემდეგ ჩავალაგოთ ღრმა ჭურჭელში უკეთესია მინის, ორი ფირფიტა ერთად დავდოთ ზემოდან დავასხათ მომზადებული ხორციანი მასა,მოვაყაროთ გახეხილი ყველი ზემოდან ისევ ისე დავალგებთ ფირფიტებს,ასე მაკეთებთ სანამ არ დამტავრდება ფირფიტები
ბოლოს შევდგათ გაზქურქაში და გამოვაცხოთ 180 გრადუსზე 40 წუთი, სანამ მზად იკნება 3-5 წუთით ადერე დავაყაროთ გაგეხილი ყველი ზემოდან. როცა მზად იქნება გამოვიღოთ გაზქურიდან 10-15 წუთის შემდეგ დავჭრად ნაწრებად დაისე მივიტანოთ სუფრაზე.
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
ნახვა: 2 330
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Загрузка...

რეკომენდირებული