DataLife Engine > სალათები / ბოსტნეული > კუსკუსით ფარშირებული ბულგარული წიწაკა-ძალიან გემრიელი, პიკანტური და განსხვავებული

კუსკუსით ფარშირებული ბულგარული წიწაკა-ძალიან გემრიელი, პიკანტური და განსხვავებული


კუსკუსი - არის იგივე მაკარონი. დიახ, დიახ მაკარონი, ოღონდ ძალიან პატარა. მოდით, „ჯუჯა მაკარონი“ დავარქვათ
ბევრი ერის ეს საკულტო საჭმელი სულ რაღაც 45 წუთში გადაიქცევა ხორბლის მარცვლებიდან კუსკუსის მარცვლებად . . სუფრაზე მისატანად კი - კიდევ 5 წუთია საჭირო
კუსკუსის პირველი მოხმარება და გავრცელება აფრიკის ჩრდილეთში მცხოვრები ტომებიდან დაიწყო. ბარბაროსები იყვნენ მისი პირველი დამფასებლები. შემდეგ ნელ-ნელა გაფართოვდა მისი არეალი და დღეს, რამდენადაც საკვირველი არ უნდა იყვეს - ბრიტანელების ერთ-ერთი საყვარელი კერძია . . და არა მარტო მათი
ინგრედიენტები
ბულგარული
კუსკუსი, პამოდორი
ზეთისხილი
მარილი
ზეთი
ყველი-ფეტა
სანელებლები
შავი წიწაკა
ცერეცო
ყველი
მომზადების წესი:იხ. ვიდეო



скачать dle 10.6фильмы бесплатно
[xfgiven_ingredients]
[xfvalue_ingredients]
[/xfgiven_ingredients]



Вернуться назад