Реклама
» » ხრაშუნა კარტოფილი /xrashuna kartofili (კულინარია, რეცეპტები)
Загрузка...
loading...

ხრაშუნა კარტოფილი /xrashuna kartofili (კულინარია, რეცეპტები)

მასალა:

კარტოფილი 800–900გრ.

დაფქვილი ორცხობილა (სუხარი) ამოსავლებად

ზეთი, შაქარი, დაფქვილი პაპრიკა და კამა, პილპილი და მარილი გემოვნებით

მომზადება:

კარტოფილი გავასუფთავოდ, დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, დავასხათ ზეთი და კარგად ავურიოთ, რათა თითოეულ ნაჭრეს ფარავდეს ზეთი. ჯამში ჩავყაროთ დაფქვილი ორცხობილა (სუხარი), დავამატოთ პაპრიკა, კამა, შაქარი,( შაქრის გემო კარტოფილზე არ იგრძნობა, უბრალოდ ხრაშუნას ხდის კარტოფილს) პილპილი, მარილი, კარგად ავურიოთ და ამოვავლოთ კარტოფილის ნაჭრები, შემდეგ კარტოფილის ნაჭრები მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე და შევდგათ 180–200* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში, ვაცხოთ 20–25 წუთის განმავლობაში. სუფრაზე გავიტანოთ მოთუშულ სტაფილოსთან, კომბოსტოსთან და ხახვთან ერთადскачать dle 10.6фильмы бесплатно
ნახვა: 1 014
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Загрузка...
loading...

რეკომენდირებული