Реклама
» » წიწიბურას ტოლმა (სამარხვო) /wiwiburas tolma (კულინარია, რეცეპტები)
Загрузка...
loading...

წიწიბურას ტოლმა (სამარხვო) /wiwiburas tolma (კულინარია, რეცეპტები)

მასალა:

კომბოსტო 1 თავი



ფარში:

წიწიბურა (გრეჩიხა) 1,5 ჭიქა

კარტოფილი 4–5ც.

ხახვი 3–4 თავი

წიწაკა და მარილი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად.



მომზადება:

კომბოსტო დავშალოთ ფოთლებად (თითოეულ ფოთოლს მაგარი ნაწილი მოვაჭრათ) და მოვწალოთ ადუღებულ წყალში, დარბილებამდე, შემდეგ თითოეულ ფოთოლში გადავახვიოთ მომზადებული ფარში. ქვაბში ჩავსხათ 4–5 ს/კ. ზეთი, ჩავაწყოთ შეხვეული ტოლმები და დავასხათ ადუღებული მარილწყალი (მარილწყალი უნდა ფარავდეს ტოლმას) დავდგათ გაზქურაზე და ვხარშოთ მომზადებამდე. (სურვილისამებრ მარილწყალს შეგვიძლია დავამატოთ ტომატ–პასტა).
ფარშის მომზადება:

კარტოფილი გავასუფთავოდ, მოვხარშოთ და გავაკეთოთ პიურე, შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი და ზეთში მოთუშული ხახვი, ნახევრად მოხარშული წიწიბურა, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და კარგად ავურიოთ.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
ნახვა: 1 277
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Загрузка...
loading...

რეკომენდირებული