Реклама
» » შემწვარი სულგუნი /shemwvari sulguni (კულინარია, რეცეპტები0

შემწვარი სულგუნი /shemwvari sulguni (კულინარია, რეცეპტები0

სულგუნი 300 გრ.
კვერცხი 1-2 ცალი.
ფქვილი ან საფანელი 40 გრ.
ზეთი 40 მლლ.

1 ან 1.2 კილოგრამიანი სულგუნის თავი გაჭერით ორხად და მერე თითოეული ნაჭერი გაჭერით შუაზე.
2 დაჭრილი ნაჭერი ამოავლეთ ათქვეფილ კვერცხში და მხოლოდ მერე ფქვილში ან საფანელში.
3 სასურველია მოათავსოთ სულგუნის ნაჭერი მაცივარში 10 - 15 წუთის განმავლობაში გარსის გასამაგრებლად.
4 სულგუნის ნაჭერი შეწვით გაცხელებულ ზეთში. ეცადეთ ჯერ გადაატაროთ ცხელ ზეთში გვერდები და მერე შეწვათ თითოეული მხარე.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
loading...
ავტორი: datochka | 25-01-2017, 14:35
ნანახია: 983
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Реклама