Реклама
12

ხრაშუნა ღვეზელი ბლინებისაგან უგემრიელესი გულსართით

ინგრედიენტები ქათამი-600,- ქამა სოკო-150,0 კვერცხი-4ც ფქვილი-250,0 ხახვი-1ც რძე-600,0 კარაქი-50,0 ზეთი-6სკ მარილი, შავი წიწაკა მომზადების წესი>იხ. ვიდეო
51

ბერძნული ყველის ღვეზელი ანუ ტიროპიტა-დაბრაწული გვერდები და არაჩვეულებრივი გულსართით

--ტიროპიტა-ამ სახელის ცომეულს საბერძნეთში ყოველ ფეხის ნაბიჯზე წააწყდებით-დაბრაწული გვერდები და არაჩვეულებრივი გულსართით -უგემრიელესია ინგრედიენტები ყველი ფეტა-250,0 რძე-50მლ ოხრახუში-აოო,ო ფენოვანი ცომი-500,0 ფქვილი-1სკ მაგარი ყველი-200,0 კვერცხი-5ც კარაქი-100,0 ზეთი-1სკ შავი წიწაკა მომზადების
75

როგორ მოვამზადოთ სწრაფად და მარტივად ფენოვანი ცომი

ინგრედიენტები კარაქი-200,0 არაჟანი-100მლ კვ,გული-1ც ფქვილი-500,0 მარილი-1ჩკ მომზადების წესი:იხ . ვიდეო
46

ფუნთუშები-ყველაზე გემრიელი, ტკბილი, არომატული, ნაზი....

საოცრად ფაფუკი, ნაზი, მსუბუქი, არომატული, გემრიელი-ძნელია ცდუნებას გაუძლო... ინგრედიენტები ფქვილი-350,0 საფუარი-3,- რძე-100მი შაქარი-170,0 კარაქი-50,0 არაჟანი-270,0 ხაჭო-500,0 მარილი კვერცხი-2ც მომზადების წესი:იხ. ვიდეო
82

როგორ მოვამზადოთ სწრაფად და მარტივად ჰაეროვანი ფუნთუშები ბუტერბროდებისათვის

ინგრედიენტები ფქვილი-350,0 წყალი-250,0 საფუარი-1ჩკ მარილი-1ჩკ მომზადების წესი;იხ. ვიდეო
103

ძალიან გემრიელი ღვეზელი ვაშლით,თხილით და ხაჭოთი ;'გიბანიცა''-სლოვენიის სამზარეულოს სავიზიტო ბარათ

ინგრედიენტები ფქვილი-550, კვერცხი-2ც შაქარი-250,0 წყალი-150მლ ყაყაჩოს თესლი-200,0 დარიჩინი-1სკ არაჟანი-5სკ კონიაკი-50მლ თხილი-150,0 ლიმონი კარაქი-80,0 ნაღები-3სკ ზეთი-2სკ მარილი რძე-100მლ ხაჭო-500,0 ქიშმისი-1სკ ვანილი ვაშლი-4ც მომზადების წესი იხ. ვიდეო
179

კიდევ ერთი საინტერესო რჩევა დიასახლისებს-როგორ მოვზილოთ ფენოვანი ცომი...

დაგვჭირდება: პურის ფქვილი-800 გრ. ზეთი–150 გრ. 4 ც. კვერცხის გული; შაქარი 1/4 ჩ/ჭ; მაწონი- 1 ჩ/ჭ. ფქვილი, მაწონი, 1 კვერცხის გული და ცოტა წყალი კარგად ავურიოთ და მოვზილოთ ცომი, 3 კვერცხის გული ავთქვიფოთ 1/2 ჩ/ჭ შაქართან ერთად.კარგად რომ აითქვიფება, თანდათანობით ჩავამატოთ 150 გრ ზეთი და
152

როგორ მოვამზადოთ ნივრიანი პური ყველითა და ქათმის ფილეთი-უგემრიელესია

ინგრედიენტები თბილი რძე - 110 მლ შაქარი - 1 ჩ/კ მშრალი საფუარი - 7 გ კვერცხი - 1 ცალი მარილი - 1,5 ჩ/კ მაწონი ან ნატურალური იოგურტი - 180 მლ ფქვილი - 550 გ პესტოს სოუსი - 150 გ (მწვანე) მოცარელა ან სულგუნი - 150 გ მოხარშული ქათმის ფილე - 2 ცალი კარაქი - 25 გ ნიორი - 2 კბილი ოხრახუში - 10 გ, დაჭრილი
145

იდეალური ფრანგული ცომი-უგემრიელესი ფუნთუშების, დახვეწილი და არომატული, ხრაშუნა ბაგეტისა და ფუმფულა კრუასანებისათვის

ინგრედიენტები რძე - 1 ჭიქა მშრალი საფუარი - 11 გ შაქარი - 3 ს/კ ფქვილი - 3 ჭიქა მარგარინი - 200 გ მომზადების წესები ჯამში ჩაასხით თბილი რძე, დაუმატეთ საფუარი და 1,5 ს/კ შაქარი. აურიეთ და გააჩერეთ 15 წუთი. როცა რძის მასის ზედაპირზე ბუშტუკები გაჩნდება, დაუმატეთ მარგარინი, ფქვილი და დარჩენილი შაქარი.