Загрузка...

Реклама
» » სალამისი (თევზის ფილე ბერძნულად) /salamisi (kulinaria, receptebi)
Загрузка...

სალამისი (თევზის ფილე ბერძნულად) /salamisi (kulinaria, receptebi)

სალამისი მასალა: 250 გ თევზის ფილე 20 გ ლიმონის წვენი 20 გ ზეთი 40 გ ხახვი 30 გ თეთრი ღვინო 2 გ ნიორი 50 გ ბულგარული წიწაკა 100 გ კიტრი 100 გ პამიდორი 5 გ მწვანილი პილპილი, მარილი სალამისი თევზის ფილეს მოვასხათ ლიმონის წვენი და მოვაყაროთ მარილი. ტაფაზე დავასხათ ზეთის ნახევარი (მითითებული ნორმის), მოვშუშოთ მასში წვრიალდ დაჭრილი ხახვი, ნიორი, შემდეგ დავაწყოთ თევზი, მოვასხათ ღვინო, მოვაყაროთ მწვანილი და ვხარშოთ 10-15 წუთის განმავლობაში თავდახურულ ტაფაში. დავჭრათ თხელ რგოლებად ბულგარული წიწაკა და დარჩენილ ზეთში შევწვათ ცალკე ტაფაზე. 10 წუთის შემდეგ წიწაკას დავუმატოთ ნაჭრებად დაჭრილი, გაფრცქვნილი კიტრი, 5 წუთის შემდეგ დავამატოთ შუაზე გაჭრილი პამიდორი და შევაზაოთ გემოვნებით პილპილითა და მარილით. როცა ბოსტნეული მზად იქნება, გადავიტანოთ ტაფაზე, სადაც თევზია და ვშუშოთ 5 წუთის განმავლობაში თავდახურულ ჭურჭელში, დაბალ ცეცხლზე. მაგიდასთან მივიტანოთ ცხელი თეთრ პურთან ან კარტოფილთან ერთად.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
loading...
ნახვა: 702
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Загрузка...

რეკომენდირებული