Реклама
» » შემწვარი კამბალა ტოპმატპასტის და ხახვის სოუსით/shemwvari kambala tomatis sousshi (კულინარია, რეცეპტები)
Загрузка...
loading...

შემწვარი კამბალა ტოპმატპასტის და ხახვის სოუსით/shemwvari kambala tomatis sousshi (კულინარია, რეცეპტები)

მასალა:

კამბალა 500გრ.

ხახვი 250გრ.

ტომატპასტა ან კეჩუპი 3ს/კ.

დაფქვილი ორცხობილა (სუხარი) ან პურის ფქვილი ამოსავლებად

მცენარეული ზეთი შესაწვავად

ხმელი სუნელები (ქინძი და სხვა), მწვანე ხახვი დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

თევზი გავასუფთავოდ, წვაუსვათ მარილი, სუნელები და გავაჩეროთ 30–40 წუთი. ხახვი დავჭრათ ნახევარმთვარისებურად და შევწვათ ზეთში, შემდეგ დავამატოთ 150 მლ. ადუღებული წყალი, ტომატპასტა, მოვაყაროთ მარილი, დაფქვილი წიწაკა, ავურიოთ და ავადუღოთ (ვადუღოთ 5 წუთი), შემდეგ გადმოვდგათ გაზქურიდან. თევზი ამოვავლოთ დაფქვილ ორცხობილაში (სუხარში) და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან.მომზადებულ ტევზზე მოვასხათ მომზადებული სოუსი და მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახავი.გავაფორმოთ ლიმონით.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
ნახვა: 682
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Загрузка...
loading...

რეკომენდირებული