Реклама
» » კალმახი ნიგვზით /kalmaxi tevzit (კულინარია, რეცეპტები)
Загрузка...
loading...

კალმახი ნიგვზით /kalmaxi tevzit (კულინარია, რეცეპტები)

შემადგენლობა:

4 ც კალმახი
100 მლ ზეთი
500 გ ნიგოზი
200 გრ სულგუნი
2 ც ლიმონი
წიწაკა და მარილი
მომზადება:

თევზები გასერეთ სიგრძეზე, მუცლის მხრიდან, გამოშიგნეთ და კარგად გარეცხეთ. შიგთავსის

მოსამზადებლად ნიგოზი გაატრეთ ხორცსაკეპში, გახეხეთ სულგუნი და შეურიეთ გატარებულ

ნიგოზს. დაუმატეთ ლიმონის წვენი, დაღერღილი წიწაკა და მარილი.

მიღებული მასა გაყავით ოთხად, თითოეულს მიეცით ქაბაბის ფორმა და მუცელში ჩაუდეთ

კალმახს. საცხობ ფირფიტას მოასხით ზეთი, ზედ დაალაგეთ ნიგვზიანი კალმახები, მოაყარეთ

მარილი და შედგით გახურებულ რუმელში 230-250 გრადუსზე. შეწვით დაახლოებით

10-15 წთ. კალმახი შემწვარი იქნება, როცა თვალები გათეთრდება და ბუდიდან ამოიწევს.


თევზს აუცილებლად დაახვიეთ ძაფი, შიგთავსი რომ არ გადმოვიდესскачать dle 10.6фильмы бесплатно
ნახვა: 1 175
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
loading...

რეკომენდირებული