Загрузка...

Реклама
» » ჩურჩხელა/churchxela (კულინარია, რეცეპტები)
loading...

ჩურჩხელა/churchxela (კულინარია, რეცეპტები)

მომზადება:

ნიგოზი დაჭერით ოთხ ნაწილად. ძაფი გადაკეცეთ ორპირად, გამოკვანძეთ და ნემსით აასხით ნიგვზები ისე, რომ ლებნებს ერთი მიმართულება ჰქოდეთ, შემდეგ გაუკეთეთ ყუნწები და ერთი დღით გაკიდეთ, რომ გაშრეს. 1 ლ ბადაგი ჩაასხით ქვაბში და შეათბეთ, დაამატეთ 1 სავსე ჩ.ჭ რუხი ფქვილი და თან გამუდმებით ურიეთ. თათარა ხარშეთ საშუალო ცეცხლზე. როდესაც თათარა ადუღდება, შესქელლდება და ზელისას ღიია ფერის ზოლები დაემჩნევა, ცეცხლს დაუწიეთ.ამ დროს თათარის ტემპერატურა დაიწევს და შეგიძლიათ ამოავლოთ ჩურჩხელა. ნიგოზაცმული ძაფი მოათავსეთ თათარაში, ხის კოვზით ზემოდანაც თათარა წაუსვით. ნიგოზი მთლიანად უნდა იყოს დაფარული თათარით. ძაფის ყუნწისწრაგად ამოწიეღ თათარიდან და გადაკიდეთ ხარიხაზე. მზიან ამინდში ჩურჩხელის გაშრობას 9-10 დღე სჭირდება. გამშრალი ჩურჩხელა ტილოს ნაჭერში გაახვიეთ და მშრალ გრილ ადგილას შეინახეთ.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
ნახვა: 953
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Загрузка...

რეკომენდირებული