Загрузка...

Реклама
» » ბურბუშელა /burbushela (კულინარია, რეცეპტები)
Загрузка...

ბურბუშელა /burbushela (კულინარია, რეცეპტები)

მასალად საჭიროა:
კვერცხი – 2ცალი
არაყი – 2ჩ/კ
პურის ფქვილი – 4ჩ/ჭ
ზეთნარევი ერბო – 500გრ
შაქარი – 100გრ
რძე ან მაწონი – 1ჩ/ჭ
სოდა – 1ჩ/კ
დარიჩინი – გემოვნების მიხედვით
მაწონი არ რძე, 2კვერცხი, 3ჩ/ჭ ფქვილი, არაყი და შაქარი მოვზილოთ ერთად. თუ სითხე საკმაო არ არის, ჩავუმატოთ ცოტა თბილი წყალი და გავურიოთ სოდა. კარგად მოზელილი ცომი ძალიან გავათხელოთ მაგიდაზე. ეს გათხელებული ცომი ჯერ დავჭრათ გრძელ ვიწრო ნაჭრებად, რომლებიც შემდეგ დავჭრათ რომბის ფორმის ოთხკუთხედებად. თითოეული ჩავჭრათ შუაში და შიგ გავუყაროთ ცომის ერთი ბოლო. ასე ბანტივით (მარყუჟივით) დამზადებული ცომის ნაჭრები ჩავყაროთ ადუღებულ ზეთნარევ ერბოში და მოვხარშოთ შეწითლებამდე. მოვაყაროთ შაქარი, ვისაც სურს დარიჩინი. სავალდებულო არ არის ბურბუშელას ფორმა ერთნაირი იყოს; შეიძლება დავამზადოთ სურვილის მიხედვით: მრგვალი ფორმის და სხვა.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
loading...
ნახვა: 782
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Загрузка...

რეკომენდირებული