Реклама
» » საბაიონი - იტალიური დესერტი /sabaioni-italiuri deserti (კულინარია, რეცეპტები)
Загрузка...
loading...

საბაიონი - იტალიური დესერტი /sabaioni-italiuri deserti (კულინარია, რეცეპტები)

საჭირო მასალა:

კვერცხის გული - 6
შაქარი - 150 გ
თეთრი ღვინო - 200 მლ
ვანილი
ნუში - მოსართავად

მომზადება:

6 კვერცხის გული და შაქარი ათქვიფეთ, შეურიეთ თეთრი მშრალი ღვინო და ვანილი. მასა მოათავსეთ მინის ან მეტალის ჭურჭელში და მოხარშეთ ორთქლის აბაზანაზე. პატარა ქვაბში 1/3-ზე ჩაასხით წყალი და ავადუღოთ. ქვაბზე დადგით კრემით სავსე ჯამი.

წყალი ქვაბის ძირს არ უნდა ეხებოდეს. კრემს ურიეთ, რომ არ მიიწვას. როდესაც შესქელდება, გადმოდგით, ჩაასხით სასურველ ფორმებში და კარგად გააციოთ. მზა დესერტი მიირთვით ნუშთან ერთად.

კრემის მომზადებას დასჭირდება დაახლოებით 20 წუთი, გასაციებლად კი სასურველია 2 საათით შედგით მაცივარში.
საბაიონი - იტალიური დესერტი /sabaioni-italiuri deserti (კულინარია, რეცეპტები)საბაიონი - იტალიური დესერტი /sabaioni-italiuri deserti (კულინარია, რეცეპტები)საბაიონი - იტალიური დესერტი /sabaioni-italiuri deserti (კულინარია, რეცეპტები)საბაიონი - იტალიური დესერტი /sabaioni-italiuri deserti (კულინარია, რეცეპტები)საბაიონი - იტალიური დესერტი /sabaioni-italiuri deserti (კულინარია, რეცეპტები)скачать dle 10.6фильмы бесплатно
loading...
ნახვა: 539
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Загрузка...
loading...

რეკომენდირებული