Реклама
» » ფელამუში/ felamushi (კულინარია, რეცეპტები)
Загрузка...
loading...

ფელამუში/ felamushi (კულინარია, რეცეპტები)

შემადგენლობა:

1 ლ ბადაგი
1 ჭ შაქარი
1,5 ჭიქა სიმინდის ფქვილი
1 ს.კ პურის ფქვილი
ნიგოზი მოსართავად
მომზადება:

მოამზადეთ საჭირო ინგრედიენტები: ბადაგი, ნიგოზი,ფქვილი და შაქარი. სიმინდის ფქვილი თასში ჩაყარეთ. ფქვილს დაასხით ბადაგი. ფქვილი ნელ-ნელა გახსენით ბადაგში. საჭიროებისამებრ დაუმატეთ კიდევ ცოტა ბადაგი. ბადაგი ქვაბში ჩაასხით და გაზქურაზე დადგით. დაუმატეთ ბადაგში გახსნილი ფქვილი და გამუდმებით ურიეთ. როცა ადუღდება, დაუწიეთ ცეცხლს. როცა ფლამუში ნუშტუკებს გაიკეთებს და კარად შესქელდება,დააყარეთ შაქარი. ამის სემდეგ ცეცხლზე კიდევ რამდენიმე წუთი გააჩერეთ. ფელამუში თეფშებზე ამოიღეთ და ნიგვზის ლებნებით მორთეთ.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
ნახვა: 3 821
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
loading...

რეკომენდირებული