Реклама
» » ბეზე /beze (კულინარია, რეცეპტები)
Загрузка...
loading...

ბეზე /beze (კულინარია, რეცეპტები)

მომზადება:

3 კვერცხის ცილი 150 გ შაქართან ერთად ორთქლზე ათქვიფეთ გამაგრებამდე. პერგამენტია საცხობ ფირფიტაზე კოვზით ბეზეები დაასკუპეთ და აცხვეთ 110 გრადუსზე 40 წთ. გამორთეთ ღუმელი, კარი ოდნავ გამოაღეთ და მთელი ღამე გასაშრობად დატოვეთ. ასე გამომცხვარი ბეზეები თუნუქის თავდახუურულ ყუთში რამდენიმე კვირა შეინახეთ.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
ნახვა: 4 344
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Загрузка...
loading...

რეკომენდირებული