DataLife Engine > ტკბილეულობა / დესერტები / სამარხვო ნამცხვრები > სამარხვო ნამცხვარი ჯემით/samarxvo namcxvari jemit (კულინარია, რეცეპტები)

სამარხვო ნამცხვარი ჯემით/samarxvo namcxvari jemit (კულინარია, რეცეპტები)

შემადგენლობა:

პურის ფქვილი 3 ჭიქა
შაქარი 1 ჭიქა
ზეთი 3 ს/კ.
სოდა 1 ჩ/კ.
ძმარი 1 ს/კ.
თბილი წყალი 1 ჭიქა
ვანილი გემოვნებით
ნებისმიერი ხილის ჯემი 1 ჭიქა.
მომზადება:

პურის ფქვილს დავამატოთ შაქარი, ზეთი, სოდა ძმრით ათქვეფილი,თბილი წყალი, ვანილი და კარგად ავურიოთ ხის კოვზით, შემდეგმომზადებული ცომი დავასხათ პერგამენდაფარებულ, ცხიმწასმულგამოსაცხობ ფორმაზე, შემდეგ ცომზე კოვზით ერთმანეთისგანდაცილებით დავასხათ ჯემი, შევდგათ 180–200* ტემპერატურაზეგაცხელებულ აირღუმელში და ვაცხოთ დაახლოებით 20–25 წუთისგანმავლობაში. გამოცხობის შემდეგ მოვაყაროთ შაქრის პუდრა ან ქოქოსის ფანტელები.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
[xfgiven_ingredients]
[xfvalue_ingredients]
[/xfgiven_ingredients]



Вернуться назад