Загрузка...

Реклама
» » რაჭული ლორი /rachuli lori (კულინარია, რეცეპტები)
loading...

რაჭული ლორი /rachuli lori (კულინარია, რეცეპტები)

ლორი მოწითალო ფერის და ზომიერად მარილიანი უნდა იყოს
ღორს შუაზე ვჭრით, თავს და დანარჩენ ნაწილებს ცალკე ვდებთ. ხორცს ვამარილებთ. დამარილებას თავისებური ხერხი და ცოდნა უნდა, ბევრი მარილი რომ არ მოგვივიდეს. მაგალითად, თუ ღორი 100 კგ-ს იწონის, 4 კგ მარილი დასჭირდება. დამარილებულ ხორცს ერთმანეთზე ვდებთ და პარკში ვახვევთ, წვენი რომ არ გაუვიდეს. ასეთ მდგომარეობაში ერთი კვირა ვაჩერებთ. ერთი კვირის მერე ვატრიალებთ, ზედას ქვეშ ვაქცევთ და ქვედას - ზევით. ასე ვინახავთ კიდევ ორი კვირა. შემდეგ ოთახში ღუმელთან შემოგვაქვს. რამდენიმე დღე ვაცდით, რომ გაშრეს. გამშრალი ფიცრულ “სავიჩინეში” მიგვაქვს. “სავიჩინე” აუცილებლად მაღალი უნდა იყოს, ზევით ლორი რომ ჩამოეკიდოს. ქვევით ცეცხლი უნდა ენთოს. შეშად ჯირკები , ზევიდან ნახერხი. და ჩუმად იწვის. იქიდან მარტო კვამლი გამოდის. ასეთ მდგომარეობაში ერთი თვის განმავლობაშია. ამ დროს ყინვები უსწრებს. როგორც ცეცხლი აშრობს, ასევე აშრობს ყინვაც. მერეორი დღე უნდა გააჩერო, ორი დღე ცეცხლი შეუნთო. ასე დაკიდებული ორი კვირაა,
ლორის გემო დამოკიდებულია იმაზე, თუ რომელ შეშას გამოიყენებ შებოლვის დროს. ყველაზე საუკეთესო წიფელია.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
ნახვა: 606
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Загрузка...

რეკომენდირებული