Загрузка...

Реклама
» » ღორის ხორცი წითელ ღვინოში/goris xorci witel gvinoshi (კულინარია, რეცეპტები)
loading...

ღორის ხორცი წითელ ღვინოში/goris xorci witel gvinoshi (კულინარია, რეცეპტები)

თუკი ხორცი ასე არასოდეს მოგიმზადებიათ უცილებლად სცადეთ!
ინგრედიენტები:
ღორის ხორცი 1 კგ
წითელი ღვინო 500 მლ
სუნელები და მარილი გემოვნებით
სიმინდის ზეთი 50 მლ
კარაქი 30 გრ

1. შეურიეთ ღვინოში ხმელი ქინძი, შვი წიწაკა და მარილი. მოათავსეთ ღორის ხორცი მომზადებულ მარინადში და გააჩერეთ 40 წუთი. არ გადაღვაროთ მარინადი.

2. ტაფაზე გააცხელეთ მზესუმზირის ზეთი და კარაქი, შეწვით ღორის ხორცი ორივე მხრიდან.

3. შემდეგ მოათავსეთ ხორცი ღრმა ჭურჭელში ცხიმთან ერთად, ზემოდან მოასხით მარინადი და შედგით 190 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში დაახლოებით 1 საათი.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
ნახვა: 462
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Загрузка...

რეკომენდირებული