Реклама
» » ქათმის ღვიძლი იაპონურად /qatmis gvizli iaponurad (kulinaria, receptebi)
Загрузка...
loading...

ქათმის ღვიძლი იაპონურად /qatmis gvizli iaponurad (kulinaria, receptebi)

მასალა:

5 ს/კ სოიოს სოუსი
500 გ ქათმის ღვიძლი
2 ს/კ მცენარეული ზეთი
1 მწვანე ბულგარული წიწაკა
1-2 კბილი ნიორი
2 ს/კ შაქარი
1 ჩ/კ შირბახტის ზეთი
ჯანჯაფილი სურვილის მიხედვით
ბოლოკი
მწვანე ხახვი
2 ს/კ ხერესი დამატებული
1/2 ჩ/კ შაქარი
ქათმის ღვიძლი იაპონურად
ქათმის ღვიძლი იაპონურად
ღრმა ჯამში ჩავასხათ სოიოს ზეთი, ხერესი შაქრით, ჩავაწყოთ დაჭრილი ქათმის ღვიძლი. გავაჩეროთ 20-30 წუთის განმავლობაში, დროდადრო მოვურიოთ. 30 წუთის შემდეგ ამოვიღოთ ღვიძლის ნაჭრები და შევწვათ ცხელ ცხიმიან ტაფაზე 3-4 წუთი, სანამ არ მიიღებს ყავისფერ შეფერილობას. დავამატოთ დაჭრილი მწვანე წიწაკა, ხახვი, ნიორი, ჯანჯაფილი და განვაგრძოთ შეწვა კიდევ 2-3 წუთი. ღვიძლის ნაჭრები უნდა იყოს გარედან ყავიფერი. დავასხათ ზემოდან სოიოს ზეთი, მოვაყაროთ შაქარი და კარგად ავურიოთ. დავამატოთ შირბახტის ზეთი. კერძი შეიძლება, სურვილისამებრ, მოვრთოთ ბოლოკის თხელი ნაჭრებით.
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
loading...
ნახვა: 920
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Загрузка...
loading...

რეკომენდირებული