Реклама
» » ბერძნული ღვეზელი ფარშითა და ყველით
Загрузка...
loading...

ბერძნული ღვეზელი ფარშითა და ყველით

ინგრედიენტები:

500 გრამი ფენოვანი ცომი
500 გრამი კარტოფილი
1 ცალი ხახვი
100 მლ. ტომატის სოუსი
2 ცალი კვერცხი
250 გრამი პომიდორი ჩერი
4 ს/კ მცენარეული ზეთი
500 გრამი საქონლის ფარში
2 კბილი ნიორი
125 გრამი არაჟანი
250 გრამი ყველი ფეტა
წითელი დაფქული წიწაკა, ნიგოზი გემოვნებით
მომზადების წესი:

1კარტოფილი გარეცხეთ და გაწმინდეთ. დაჭერით წვრილ კუბიკებად და მცენარეულ ზეთში შეწვით. ცალკე ტაფაში კი საქონლის ფარში შეწვით ხახვითა და ნივრით. ჩაამატეთ ტომატის სოუსი, მარილი და პილპილი. კარგად აურიეთ.

2ღრმა ჯამში შემდეგი ინგრედიენტები აურიეთ: არაჟანი, კვერცხი, 200 გრამი ყველი ფეტა, პილპილი. მიქსერის დახმარებით, ერთგვაროვანი მასა უნდა მიიღოთ. საცხობი, მრგვალი ფორმა გაბრტყელებული ფენოვანი ცომით ამოავსეთ.

3ფარში თანაბრად გაანაწილეთ, ასევე თანაბრად დააწყვეთ კარტოფილი და კვერცხის, არაჟნისა და ყველის მასა დაასხით. დააწყვეთ საშუალო ზომის ნაჭრებად დაჭრილი ყველი ფეტა და შუაზე გაჭრილი პომიდორი ჩერი. მოაყარეთ ნიგოზი. ღვეზელი 40 წუთის განმავლობაში, 200 გრადუსზე აცხვეთ.
ბერძნული ღვეზელი ფარშითა და ყველითскачать dle 10.6фильмы бесплатно
ნახვა: 253
    
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
loading...

რეკომენდირებული