Реклама
დაამატეთ რეცეპტი
Конечно же бесплатные программы скачать можно у нас Рецензия на фильм Бандиты и посмотреть дома. Так же бесплатные шаблоны для dle 10.2 скачать с сайта
144

კენკრას სოუსში გამოცხვარი ლორი

კენკრას სოუსში გამოცხვარი ლორი დაგვჭრდება: 2 კგ ლორის ნაჭერი 4 ს.კ. კენკრას ჯემი (შტოში, მოცხარი, მოცვიც გამოდგება ) 2 ს.კ. თაფლი 1 ლიმონის წვენი მიხაკის ბუეონები მარილი წიწაკების მიქსი კარგად ავურიოთ კენკრას ჯემი, თაფლი და ლიმონის წვენი. ლორი დავსეროთ ჯერ გრძივად, შემდეგ გასწვრივ, ლამაზი
180

შემწვარი ქათამი თაფლის, ნივრის და ლიმნის საკმაზით

შემწვარი ქათამი თაფლის, ნივრის და ლიმნის საკმაზით დაგვჭრდება: 4 ქათმის ბარკალი თავის გადანახსენით 1 თავი ნიორი (3-4 კბილი დავჭყლიტთ, დანარჩენი მთელ-მთელი) 1-2 ღერი მევანე ხახვი 2 ლიმონის ცედრა და წვენი 2-3 ს.კ. თაფლი 1 ს.კ. სოიოს სოუსი 1 ს.კ. ბრინჯის ძმარი მარილი წიწაკების მიქსი თფლში შევურიოთ
989

დუკანის ქათმის სალათი უმაიონეზოდ

დუკანის ქათმის სალათი უმაიონეზოდ ინგრედიენტები: ქათმის ფილე – 1 კგ კიტრი – 2 ც სტაფილო – 2 ც ვაშლი – 1 ც Danone-ს 0%-იანი ხაჭო ან დაბალპროცენტიანი არაჟანი – 400 გრ. მწვანილი სურვილის მიხედვით მარილი, შავი პილპილი, ჯანჯაფილის ფხვნილი (დაფქული კოჭა) მომზადება პირველ რიგში, ქათმის ფილეს
318

ღუმელში შემწვარი ღორის სუკი, არომატული მარინადით

ღუმელში შემწვარი ღორის სუკი, არომატული მარინადით ზოგჯერ ნაკვერჩხალზე დაბრძანების ნაცვლად სუკის ნაჭერს ღუმელში მიაბრძანებთ, არ ინანებთ, მერწმუნეთ. 1 კგ ღორის სუკი (ჩემს შემთხვევაში ეს იყო ორი საშუალო ნაჭერი) 1-2 ს.კ ზეითუნის ზეთი 1-2ს.კ ლიმონის წვენი ½ ლიმონის ცედრა მარილი, პილპილი 1 ჩ.კ მდოგვი 1
324

ხორცის რულეტი მოხარშული კვერცხით-''ირმის თვალი''

ხორცის რულეტი მოხარშული კვერცხით-''ირმის თვალი'' ამ რულეტის მომზადებას ცოტა დრო სჭირდება, გემრიელია და მარტივი. გათბობაც არ სჭირდება, ცივი უფრო გემრიელია. 500 გ ფარში (საქონლის, ქათმის) 3 მოხარშული კვერცხი 1 კვერცხი ½ სტაფილო 1 კბილი ნიორი მარილი, პილპილი 2 ს.კ კეტჩუპი ფარშს დავამატოთ 1 კვერცხი,
447

ვარია ქინძის მარინადში

ვარია ქინძის მარინადში ინგრედიენტები პილპილის მარცვლები - 2 ს.კ ზეთი - 4 ს.კ. ლიმონის წვენი - 2 ს.კ ქინძი - 2 კონა ქათამი - 1 კგ მარილი ნივრის კბილი - 3 მომზადების წესები ვარია 4-ად გავჭრათ. მარინადი რომ უკეთ შეიწოვოს, რამდენიმე ადგილას ღრმად ჩავჭრათ. ქინძი, პილპილი, ნიორი და მარილი დავაქუცმაცოთ
421

საქონლის ღვიძლი ბროწეულის უგემრიელეს სოუსში

საქონლის ღვიძლი ბროწეულის უგემრიელეს სოუსში ინგრედიენტები დაფქული ქინძი - 1 ჩ.კ ბროწეულის წვენი - 250 გ წყალი - 50 გ სახამებელი - 1 ჩ.კ კარაქი - 40 გ საქონლის ღვიძლი - 600 გ მარილი და პილპილი რძე - 1 ჭიქა მომზადების წესები ღვიძლი დავალბოთ რძეში რამდენიმე საათი. შემდეგ გავრეცხოთ, გავამშრალოთ და
727

ქათმის ღვიძლი მეგრულად ქონდრითა და აჯიკით

ქათმის ღვიძლი მეგრულად ქონდრითა და აჯიკით ინგრედიენტები ქათმის ღვიძლი - 1 კგ არაჟანი - 3 ს.კ ქონდარი - 1/2 ჩ.კ აჯიკა - 1 ჩ.კ ხახვი - 1-2 თავი მარილი და პილპილი კარაქი - 50 გ ქინძი - 1 კონა მომზადების წესები ღვიძლი კარგად გარეცხეთ, გადაიტანეთ ტაფაში და დადგით ცეცხლზე. დაამატეთ მარილი და არაჟანი.
524

მუჟუჟი - მამაკაცური კერძი

მუჟუჟი - წმინდად მამაკაცური კერძი ინგრედიენტები ღორის ფეხები - 4 ცალი ღვინის ძმარი - 100-125 მლ სტაფილო - 1 ხახვი - 1 თავი დაფნის ფოთოლი - 3 ქინძის თესლი - 1 ჩ.კ პილპილი - 6-10 მარცვალი მარილი ქინძი ნიორი - გემოვნებით ნიახურის ღერო - 1/2 მომზადების წესები ღორის ფეხები კარგად გაასუფთავეთ და
844

ღორის ხორცის ბასტურმა

ღორის ხორცის ბასტურმა ინგრედიენტები ძმარი ან ლიმონის წვენი - 6-8 ს.კ ხახვი - 4 თავი დაფნის ფოთოლი - 5-7 ცალი ღორის სამწვადე - 2 კგ დაფქული კოწახური - 1 ს.კ მარილი და პილპილი მომზადების წესები ღორის სამწვადე დაჭერით საშუალო ზომის ნაჭრებად. ხახვი დაჭერით თხლად და მოაყარეთ ხორცს. დაამატეთ დაფქული