Реклама
დაამატეთ რეცეპტი
Конечно же бесплатные программы скачать можно у нас Рецензия на фильм Бандиты и посмотреть дома. Так же бесплатные шаблоны для dle 10.2 скачать с сайта
627

ქათმის ჩაშუშული წიწაკით

ქათმის ჩაშუშული წიწაკით ინგრედიენტები კარაქი - 1 ს.კ მარილი და პილპილი დაფნის ფოთოლი - 1 ქინძი - 1 კონა ნიორი - 2 კბილი ხახვი - 1 თავი ტკბილი წიწაკა, სხვადასხვა ფერის - 2 ცალი პამიდორი - 400 გ ქათამი - 1.5 კგ ზეთი - 1 ს.კ ხმელი რეჰანი ან ორეგანო მომზადების წესები ქათამი დავჭრათ ნაჭრებად. პამიდორს
555

სუპ-ხარჩო ნიგვზით

სუპ-ხარჩო ნიგვზით ინგრედიენტები ფქვილი - 1 ს.კ ტომატ-პასტა - 1 ს.კ ნიგოზი - 70-100 გ ნიორი - 2 კბილი ხახვი - 1 თავი ბრინჯი - 1/2 ჭიქა საქონლის ან ბატკნის ხორცი - 1 კგ მარილი და პილპილი დაფნის ფოთოლი ქინძი მომზადების წესები დაჭრილი ხორცი (მათ შორის ძვლიანიც) მოვხარშოთ დარბილებამდე. ჩავამატოთ ბრინჯი
397

ნიგვზისა და ნივრის სოუსში ჩაშუშული ნაზი ღვიძლი

ნიგვზისა და ნივრის სოუსში ჩაშუშული ნაზი ღვიძლი ინგრედიენტები ქათმის ღვიძლი - 0,5 კგ ფქვილი - 2+1 ს/კ არაჟანი - 150 გ ნიგოზი - 1/3 ჭიქა ნიორი - 2-3 კბილი დაჭრილი მწვანილი - 1 ს/კ კარაქი ან ზეთი - 100 გ მარილი ხმელი სუნელი მომზადების წესები მომზადება: ქათმის ღიძლი გაასუფთავეთ აპკისგან, მოაყარეთ
492

ტოლმა ვაზის ფოთოლში

ტოლმა ვაზის ფოთოლში გავაკეთოთ ხორცის ფარში, უმჯობესია ავოღოთ შერეული ძროხის და ღორის ხორცი (ნახევარი/ნახევარზე), გავატაროთ ხახვთან და მწვანილთან ერთად. დავამატოთ მარილი, წიწაკა და გარეცხილი ბრინჯი. 2. მომზადებული ფარში გავახვიოთ ვაზის ფოთოლში და ცავალაგოთ ქვაბში. 3. 2 ლიტრ წყალს დავამატოთ 2
523

ლულა ქაბაბი

ლულა ქაბაბი ცხვრის ხორცი რბილი ნაჭერი, დუმა, ხახვი ორჯერ გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. შევაზავოთ მარილით, პილპილით, კოწახურით, გათქვეფილი კვერცხით და ხელით კარგად ავურიოთ. დავყოთ ნაწილებად, დავამრგვალოთ, წამოვაგოთ შამფურზე და შევწვათ ყოველი მხრიდან. როცა შეიწვება, ფრთხილად მოვაცილოთ შამფურიდან,
319

კარტოფილი ფარშით

კარტოფილი ფარშით მოხარშული კარტოფილი დავჭრათ რგოლებად და დავალაგოთ ცხიმმოსმულ ლანგარზე ზემოდან მოვაყაროთ მოშუშული ფარში ან "ტუშონკა" მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და გავაგრძელოთ თავიდან კარტოფილი, ფარში და ა.შ.. და ბოლოს მოვასხათ მაიონეზი. (მარილი და პილპილი ყველა ფენას შორის გემოვნებით) პროდუქტების
727

ბადრიჯნის ბორანი

ბადრიჯნის ბორანი ბადრიჯანი გავთალოთ, დავჭრათ სიგრძეზე თხელ ნაჭრებად, დავაყაროთ მარილი, გავაჩეროთ 1 საათი, მერე კარგად გავწუროთ, რომ წყალი არ შეჰყვეს. ტაფაზე დავასხათ ერბო, ჩავდოთ შიგ გაწურული ბადრიჯანი, დაჭრილი ხახვი და კარგად მოვშუშოთ. შემდეგ ავურიოთ შიგ დაჭრილი პიტნა, ქინძი, ოხრახუში, რეჰანი. ასე
236

უგემრიელესი ბრაწულა–ღორის ხორცი პომიდორთან და ყველთან ერთად

უგემრიელესი ბრაწულა–ღორის ხორცი პომიდორთან და ყველთან ერთად ინგრედიენტები: *ღორის ხორცი–500გრ. *პომიდორი–2-3ცალი *ხახვი–1-2 თავი *ნიორი–2-3 კბილი *მაგარი ყველი–200-250გრ. *მაიონეზი–200-250გრ. *ოხრახუში–2-3ფოთოლი *ზეთი(ყალიბში წასასმელად) *მარილი და შავი წიწაკა–გემოვნებით. მომზადების წესი: ღორის
532

შემწვარი წიწილა მაყვლის საწებელში ნიგოზთან ერთად უგემრიელესია

შემწვარი წიწილა მაყვლის საწებელში ნიგოზთან ერთად უგემრიელესია როგორც იმერელს, ვფიქრობ, რომ წიწილა მაყვალში მხოლოდ იმერეთში იციან, რომელიც დამეთანხმებით, მართლაც დელიკატესად ითვლება.მომზადების წესი მარტივი ნამდვილად არ არის, მაგრამ ღირს გარჯად.საჭიროა შემდეგი დასახელების ინგრედიენტები: 1) წიწილა -
666

სწრაფად და მარტივად მოსამზადებელი უგემრიელესი შემწვარი ღვიძლის რეცეპტი

სწრაფად და მარტივად მოსამზადებელი უგემრიელესი შემწვარი ღვიძლის რეცეპტი საჭირო მასალა : 500 გრამი ღვიძლი (შესაძლოა ღორის, ძროხის), 2 ცალი საშუალო ზომის ხახვი, პილპილი და მარილი გემოვნებით, ფქვილი, 50-100 გრამი კარაქი ან რაიმე სხვა ცხიმი . გარეცხილი ღვიძლი დავჭრათ სასურველი ზომის ნაჭრებად .ავიღოთ